Juhlapalvelu

Amandis tarjoaa ammattimaista juhlapalvelua erilaisiin tilaisuuksiin.

Villa Amandis

Löydät meidät Naantalin kirkon kupeesta. Meille on lyhyt matka tulla kirkosta viettämään ristiäisiä, rippijuhlia, häitä tai muistotilaisuutta. Intiimi ja idyllinen Villa Amandis muuntautuu erilaisten tilaisuuksien mukaan. Keväällä 2019 täysin remontoidussa Villa Amandiksen juhlasalissa voit järjestää juhlat jopa 50 hengelle. Salin ikkunoista aukeaa kaunis merimaisema, talviaikaan tunnelmaa luo tuli kamiinassa. Kesäaikana käytössä ovat myös terassit. Amandiksella on A-oikeudet.

Juhlien järjestäminen Amandiksessa

Amandiksen juhlapalvelu on käytössäsi Villa Amandiksen juhlatilassa. Haluamme luoda tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin olet toivonut. Panostamme erityisesti kauniiseen esillepanoon, tarjoiluastioihin ja ruokapöydän somistukseen. Hyödynnä myös asiantuntemuksemme onnistuneiden juhlien järjestämisestä.

Kun suunnittelemme yhdessä tilaisuuttasi, tarjoamme sinulle valmiita herkullisia menuehdotelmia. Räätälöimme ja muokkaamme niitä myös toiveidesi mukaan. Onko juhlilla kiire, tai et itse pääse etukäteen paikalle? Juhlien suunnittelu onnistuu tarvittaessa vain yhden puhelinkeskustelun aikana. Meiltä saat aina ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua.

Ota meihin yhteyttä! Meille on ilo olla mukana järjestämässä tärkeää yhteistä päiväänne. 

Puh. 050 538 1956 (klo 9–18)
[email protected]